Posjetili smo umirovljenike korisnike Doma Petrinja – projekt SuPER

Danas smo ispred Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja kako bi redali 50-ak kreativnih uradaka (patuljci, anđeli i sl.) sačinjenih od recikliranih materijala za umirovljenike korisnike ovog Doma povodom nadolazećih blagdana.

Ispred Doma dočekala nas je ravnateljica Magdalena Komec, mag. iur. i socijalna radnica.

S obzirom da zbog pandemije nismo mogli imati zajedničke radionice koje smo inače provodili u suradnji s ovim Domom, žene OSI i žene azilantice su same napravile ove ukrase i ovom prilikom darujemo ih umirovljenicima – uz želje za dobrim zdravljem, strpljenjem, blagoslovljenim Božićem i ljepšom Novom 2021. godinom. Zahvaljujemo upravi Doma na suradnji – vjerujemo u nova zajednička druženja.

Navedena aktivnost dio je projekta SuPER – susreti podrške, edukacije i rada kojeg provodi Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“, financiran je sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a partneri na projektu su Osnovna škola Braća Bobetko Sisak i Centar za socijalnu skrb Sisak. Na susretu smo predali i informativne letke koji su dio promotivnih materijala ovog projekta.

S nama je bio Petrinjski radio i Portal 53:

Članice GI „Moj grad Sisak“ darivale korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja