Dobre želje svima

Posted by | December 06, 2017 | kreativne radionice | No Comments

U sklopu aktivnosti projekta „NNNI – Nasilje nije naš izbor“ koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Odjel Caprag organizirali su kreativnu radionicu od nazivom „Dobre želje svima“ u kojoj su sudjelovali učenici 3. a razreda Osnovne škole Braća Bobetko s učiteljicom Refikom Omerčehaić.

1

Na početku i kraju susreta voditeljica ovog projekta dr. sc. Daša Poredoš Lavor učenicima je pročitala motivacijske priče „O malom češeru“ i „Neskromne želje“, a volonterka Jadranka Demonja podučavala je učenike kako salvetnom tehnikom mogu ukrasiti čestitke i darivati ih prijateljima, roditeljima i poznanicima.

4

U veselom druženju nastalo je 30-ak čestitaka. Svaki učenik zadržao je jednu čestitku za sebe, a drugu ostavio Knjižnici Caprag za dekoraciju prostora i slanje poslovnim partnerima uz lijepe blagdanske želje.

10

Učenici su bili vrlo aktivni i maštoviti, vješto su primjenjivali naučena znanja i svi se lijepo družili u ovo predblagdansko vrijeme. Kao bi uspomene zaista bile trajnije, za učenike smo izradili i fotografije koje ćemo im podijeliti za uspomenu.

Projekt NNNI – Nasilje nije naš izbor financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska. Nositelj aktivnosti je Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“, partneri na projektu su Grad Sisak, Općina Majur, Općina Lekenik, Narodna knjižnica i čitaonica Ivo Kozarčanin Hrvatska Dubica, a suradnik je Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak. Projekt će se provoditi tijekom školske godine 2017/18.

S nama je bio: Petrinjski radio i Portal 53: http://portal53.hr/odrzana-kreativna-radionica-naziva-dobre-zelje-svima/