Kreativno i maštovito u Osnovnoj školi Komarevo

Posted by | December 11, 2017 | kreativne radionice | No Comments

U sklopu aktivnosti projekta „NNNI – Nasilje nije naš izbor“ koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ održala je dva susreta pod nazivom „U blagdanskom raspoloženju“ koji su uključivale čitanje priča i izradu čestitaka salvetnom tehnikom u Osnovnoj školi Komarevo. U ove aktivnosti bili su uključeni učenici četvrtog razreda predvođeni učiteljicom Jelenom Pavlić i učenici prvog razreda predvođeni učiteljicom Editom Rokić.

2b

U veselom druženju i pravom blagdanskom raspoloženju voditeljica projekta dr. sc. Daša Poredoš Lavor učenicima je pročitala motivacijske priče O malom češeru i Neskromne želje, a učenici su zajedno s asistenticom projekta Suzanom Velešnjak, mag. primarnog obrazovanja i učiteljicama izrađivali salvetnom tehnikom male čestitke kojima su potom ukrašavali zeleni bor od hamer papira. Od voditeljice projekta dr. sc. Daše Poredoš Lavor saznali smo da se i Osnovna škola Komaravo uključila u sve projektne aktivnosti, da su učenici i nastavnici vrlo marljivi i da se redovito ostvaruju svi planirani rezultati.

1a

Projekt NNNI – Nasilje nije naš izbor financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska. Nositelj aktivnosti je Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“, partneri na projektu su Grad Sisak, Općina Majur, Općina Lekenik, Narodna knjižnica i čitaonica Ivo Kozarčanin Hrvatska Dubica, a suradnik je Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak. Projekt će se provoditi tijekom školske godine 2017/18.

Naslovna

S nama je bio Radio Sisak i Sisak-portal: http://sisakportal.hr/kreativno-mastovito-osnovnoj-skoli-komarevo/