Projekt Učinimo da daljINA postane blizINA II

Zahvaljujući projektu pod nazivom „Učinimo da daljINA postane blizINA II“  Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ lakše obavlja humanitarne aktivnosti na terenu.

Tako su početkom mjeseca djelovali na području Općine Majur. Zahvaljujući donaciji građana, u ovom slučaju gospođe Blaže Mutnica Sremić iz Kanade, nabavili su školski pribor za školarce samohrane majke, a projekt „Učinimo da daljINA postane blizINA II“   omogućio je da im se navedeno dostavi na teren.

Nadalje, posjetili su i obitelj u potrebi u dislociranom području koja zbog višestrukih zdravstvenih teškoća, siromaštva i manjkavih informacija o svojim pravima oskudijevaju u mnogočemu, pa su ima paketi s prehrambeno-higijenskim potrepštinama doniranih od  prijateljske kršćanske humanitarne volonterske udruge HiS PRINT iz Amerike makar za neko kraće vrijeme olakšali vrlo tešku svakodnevicu.

Kako saznajemo projekt „Učinimo da daljINA postane blizINA II“ omogućuje aktivistima i volonterima ove udruge da preuzimaju donacije i dostavljaju iste do korisnika u potrebi i tako u značajnoj mjeri pomažu unapređuje aktivnosti humanitarnog rada. Iz Građanske inicijative „Moj grad Sisak“ sve zainteresirane pozivaju da ih potraže na društvenoj mreži i uključe se u volonterski rad.

S nama je bio Petrinjski radio i Portal 53: http://portal53.hr/ucinimo-da-daljina-postane-blizina-ii-aktivna-na-podrucju-majura/