U blagdanskom ozračju

Posted by | November 29, 2020 | kreativne radionice, Najave i događanja | No Comments

U okviru projekata Godine su samo broj II (financiran sredstvima Grada Siska), SuPER – susreti podrške, edukacije i rada (financiran sredstvima MRMSOSP) i KISS – održavamo kreativne radionice na kojima nastaju lijepi ukrasni i uporabni predmeti prvenstveno izrađeni od recikliranih materijala.

 

Za vaše primljene donacije darujemo vam naše uratke: za donaciju od 3 kune – darujemo prigodnu čestitku s omotnicom; za donaciju od 10 kuna – darujemo privjesak Smješkica; za donaciju od 10 kuna – darujemo blagdansku kuglicu od konca; za donaciju od 5 kuna – darujemo anđelčića za jelku; za donaciju od 20 do 50 kuna – darujemo adventski vjenčić.

Kontaktirajte nas u inbox i izrazite vaše želje. Na području Siska i Petrinje činimo isporuku izravno. Za dalja odredišta potrebno je donaciju uplatiti na račun HR2324840081106023035 RBA i snositi troškove dostave. Zahvaljujemo na razumijevanju. Vašim donacijama pomažete rad naše udruge, pomažete nam pri ostvarivanju zapošljavanja teže zapošljivih na tržištu rada i zajedno činimo dobra djela. Hvala.

Tihomir Lavor, predsjednik Građanske inicijative „Moj grad Sisak“