Izborna i Redovna godišnja Skupština GIMG Sisak

Posted by | December 23, 2019 | Najave i događanja, Radni sastanak | No Comments

U prosincu 2019. održali smo Izbornu Skupštinu GIMG Siska, te je za novo-staru tajnicu udruge ponovo jednoglasno izabrana Daša Poredoš Lavor. Utvrđen je jednoglasno i novi sastav Izvršnog odbora kojeg čine Tihomir Lavor, Ivančica Velić, Daša Poredoš Lavor, Jadranka Demonja i Kristina Grdić.

Na Redovnoj godišnjoj Skupštini potvrđen je Strateško-razvojni plan za 2019.-2020. godinu, a usvojeni su Operativni plan, Program rada i Financijski plan za 2020. godinu, kao i djelomično izvješće predsjednika o radu udruge tijekom tekuće 2019. godine. Predstavljeno je i popunjavanje Upitnika o funkcioniranju sustava financijskog upravljanja.

Do kraja siječnja 2020. bit će podnijeta potrebna izvješća o provedenim aktivnostima tijekom 2019. godine kao što su završno izvješće o provedbi projekta Godine su samo broj koji je bio financiran sredstvima Grada Siska, o humanitarnom radu – pojedinačno provedenim akcijama, te izvješće o ostvarenim volonterskim satima tijekom ove godine.

Godina je bila intenzivna, provedeni su mnogi projekti, te je tijekom 2019. godine ostvareno 19 zapošljavanja – što je najviše do sada od kako postoji Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“.

Povodom Svjetskog dana volontera, naše marljive umirovljenice volonterke gospođe Vesna Jurišić i Neda Žilić ostvarile su priznanje i nagradu za volontera godine grada Siska što nas osobito veseli jer su naše Vesna i Neda uložile puno nesebičnog truda, ljubavi, znanja, vremena i dobrih namjera u razne volonterske aktivnosti.

U Novu 2020. godinu idemo s novim iskustvima, znanjima, pojačani ljudskim potencijalom i u želji i namjeri da nadalje djelujemo na dobrobit pojedinca, obitelji i društva u potrebi.

Zahvaljujemo Uredu državne uprave u Sisačko-moslavačkoj županiji na podršci i suradnji.