Izložba unikatnih radova naših aktivistica Višnje Jendričko i Vesne Jurišić

Posted by | August 11, 2019 | kreativne radionice, Najave i događanja | No Comments

Ponosi smo i s radošću sve vas pozivamo na izložbu rukotvorina – unikatnih radova naših aktivistica Višnje Jendričko i Vesne Jurišić koja je postavljena u Narodnoj knjižnici i čitaonici Vlado Gotovac Ogranak u Capragu. Razne ukrasne i uporabne predmete koji su nastali uz puno mašte, pozitivnog duha i dobre volje možete razgledati od 1. do 31. kolovoza 2019. godine. Poštovane i drage Višnja i Vesna svoja kreativna znanja i vještine nesebično dijele i s našim sudionicima u raznim projektnim aktivnostima:  umirovljenicima, osobama s invaliditetom, nezaposlenima i sl.

O autoricama:

Višnja Jedričko – zaposlenica na projektu Mobilni tim za prevenciju usamljenosti i socijalnu podršku marginaliziranih društvenih skupina. Dobitnica Pohvalnice za volontera godine Grada Siska 2017. godine. Skromna, jednostavna, osjećajna i brižna u odnosu prema ljudima.

Vesna Jurišić – umirovljena stručnjakinja penalnog sustava Ministarstva pravosuđa. Volonterka mnogih udruga u zajednici, pa tako i Građanske inicijative „Moj grad Sisak“. Osoba koja pršti dobronamjernošću, toplinom, požrtvovanjem i ljubavlju prema čovjeku.

Ponosni smo na naše volonterke i aktivistice – hvala vam što postojite.

Radujemo se ovom uspjehu i sve vas pozivamo u Knjižnicu Caprag.