Novo zapošljavanje na projektu ŽENA – želim edukacijom nastaviti aktivno

Posted by | November 29, 2018 | Najave i događanja, Radni sastanak, zazeli | No Comments

Važno je poštivati i prihvaćati osobnu odluku i odabir svakog zaposlenika. Jedna od članica tima projekta ŽENA – želim edukacijom nastaviti aktivno dala je otkaz, pa smo tako s danom 28. studeni 2018. godine zaposlili novu korisnicu zaposlenicu – dugotrajno nezaposlenu ženu prijavljenu u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Radi se o osobi koja ima iskustva rada s marginaliziranim skupinama stanovništva.

Na malom prigodom druženju održanom dana 29. studenog 2018. godine predsjednik Građanske inicijative „Moj grad Sisak“ Tihomir Lavor poželio je dobrodošlicu novoj korisnici zaposlenici Nataši Rožanković, te predao Ugovor o radu s drugom potrebnom dokumentacijom.

Za novozaposlenu korisnicu zaposlenicu osiguran je specijalistički pregled za izdavanje sanitarne iskaznice, naručena je zaštitna rada obuća, s ovlaštenicom za zaštitu na radu ove Udruge prošla je osposobljavanje za rad na siguran način i kvalitetno uključena u rad ovog kolektiva.

Građanskoj inicijativi „Moj grad Sisak“ shodno prijavljenim projektnim aktivnostima na projektu ŽENA – želim edukacijom nastaviti aktivno koji je sufinanciran sredstva Europskog socijalnog fonda Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. (vrijednost projekta: 1.889.798,00 kuna) – omogućeno je da korisnice projekta uputi na dodatnu izobrazbu kako bi stekle nove znanja i postale konkurentnije na tržištu rada.

Partneri na ovom projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak, Centar za socijalnu skrb Sisak i Grad Sisak.