Projekt Medijske pismenosti provodi se i s veselim vrtićancima

Posted by | December 07, 2019 | Najave i događanja, Radni sastanak | No Comments

U OŠ Ivo Kozarčanin Hrvatska Dubica s veselim vrtićancima (djeci u dobi od 4 do 7 godina) djelujemo na našem projektu Medijskom pismenošću do primarne prevencije vršnjačkog nasilja.

Na održanom susretu čitali priču o Ivanu i medvjediću, razgovarali o priči, a potom su nama djeca pokazala što su naučili sa svojim marljivim odgajateljicama: plesala su, pjevala pjesmice o medvjedićima, a potom o Svetom Nikoli. Znanje i vedrina mališana nagrađena je poklončićima koji su sadržavali igračku i slatkiše.

Hvala domaćinima – bilo nam je lijepo. Znanja o medijskoj pismenosti i zdravim životnim navikama usvajaju se od najraniji dana života – zato razmišljamo, učimo, razgovaramo i postajemo dobri ljudi …

Projekt Medijskom pismenošću do primarne prevencije vršnjačkog nasilja koji je financiran sredstvima Agencije za elektroničke medije provodi Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ do prosinca 2019. godine.

Partneri na projektu Medijskom pismenošću do primarne prevencije vršnjačkog nasilja su Grad Sisak, Knjižnica i čitaonica Kutina, Osnovna škola Braća Bobetko Sisak i Osnovna škola Komarevo. Partneri iz redova medijske podrške u zajednici su Petrinji radio i Portal 53, te Radio Sisak i Sisak.portal.