Važna obavijest za naše umirovljenike – krajnje korisnike Programa Zaželi

Posted by | March 16, 2020 | Najave i događanja, zazeli | No Comments

S obzirom na nastalu situaciju uzrokovanu korona-virusom, Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ obavještava krajnje korisnike Programa zapošljavanja žena Zaželi, projekta ŽENA – želim edukacijom nastaviti aktivno (UP.02.1.1.05.0119) koji je sufinanciran sredstva Europskog socijalnog fonda Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. – da se do daljnjeg smanjuje obim poslova korisnica zaposlenica određen navedenim projektom, te da će iste dostavljati samo neophodne namirnice, lijekove, po potrebi drva – uz nastojanje da fizički kontakt i ulazak u kućanstva svedu na minimalnu mjeru. Podmirenje neophodnih potreba krajnji korisnici (umirovljenici) i zaposlenice dogovarat će telefonom i tako nastojati održati stanje podmirenja osnovnih potreba. Ovo odluka je donesena iz preventivnih zdravstvenih razloga, kao i zaštite krajnjih korisnika (umirovljenika) i korisnica zaposlenica.

Opisani način rada vrijedi od 17. 3. 2020. godine i vrijedi do daljnjeg, sukladno daljnjim uputama i mjerama Ministarstva zdravstva, Stožera civilne zaštite, Zavoda za javno zdravstvo i drugih relevantnih subjekata u zajednici.

Sve vas pozivamo na razumijevanje, toleranciju i uobičajen život koji je oslobođen nepotrebnih strahova i panike. Zajedništvo i podrška pobjeđuju sve životne krize.

Voditeljica projekta: dr. sc. Daša Poredoš Lavor

Predsjednik Građanske inicijative „Moj grad Sisak“: Tihomir Lavor