Humanitarni rad na terenu – za toplije prosinačke blagdane

Posted by | December 21, 2017 | Humanitarne akcije, Najave i događanja | No Comments

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ ovih dana aktivno je djelovala na širem području grada Siska, u selima Donje Posavine: Budaševo, Svinjičko, Gušće i Lonja, u Mošćenici, Petrinji i Donjem Hrastovcu gdje smo povodom nadolazećih blagdana Božića i Nove godine posjetili 35 kućanstava s osobama starije životne dobi, kao i onih koji su uslijed invaliditeta i bolesti nesposobni za rad, te im uz prijateljske razgovore podrške darivali pakete s prehrambeno-higijenskim potrepštinama.

15

12

Ove godine naši blagdanski paketi obogaćeni su toplim pletivom: kapama i šalovima koje je za naše umirovljenike isplela volonterka Samira Spoja, te joj ovom prilikom srdačno zahvaljujemo na ljubavi i trudu.

9

7

Ovi terenski posjeti dio su planiranih aktivnosti u skladu s Planom prikupljanja i pružanja humanitarne pomoći za 2017. godinu. Dostava paketa na razna odredište financirana su sredstvima projekta „Podrška humanitarnom radu u zajednici“ koji je za 2017. godinu financiran s 5000 kuna sredstvima Sisačko-moslavačke županije.

6

Zahvaljuju svim donatorima i prijateljima na prikupljenim sredstvima, te svim volonterima i ljudima dobre volje želimo mirne i lijepe blagdanske dane.

S nama su bili: Petrinjski radio i Portal 53: http://portal53.hr/gradanska-inicijativa-moj-grad-sisak-se-pobrinula-za-toplije-prosinacke-blagdane/