Veselo druženje s mališanima uz Gi djedicu

Posted by | December 20, 2017 | Humanitarne akcije, Najave i događanja | No Comments

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Odjel Caprag uz pomoć donatora i građana organizirali su veselo blagdansko druženje s mališanima uz Gi djedicu koji je zajedno s vilenjakicama dijelio poklone dobroj djeci. U paketićima je bilo igračaka, školskog pribora, društvenih igara, higijenskih potrepština i puno slatkiša.

14

13

 

Ovo druženje dio je planiranih aktivnosti u skladu s Planom prikupljanja i pružanja humanitarne pomoći za 2017. godinu. Tako je prikupljeno i podijeljeno 40 slatkih i 36 paketića s igračkama.

12 9

Veseli mališani Gi djedicu su obradovali prigodnim recitacijama, a djedica je poručio da će i na godinu doći u ovako dobro društvo.

6 4

Srdačno zahvaljujemo svim donatorima i prijateljima na prikupljenim sredstvima, a osobito djeci, roditeljima i odgajateljicama iz Odgojnih skupina Suncokreti i Kockice Dječjeg vrtića Petrinjčica koji su prikupili značajna sredstva za ovu humanitarnu akciju.

3 2

Do Božića djelovat ćemo na na terenu i posjetiti ćemo tridesetak kućanstava osoba starije životne dobi i radno nesposobnih osoba, te im darivati prigodne prehrambeno-higijenske pakete.

S nama su bili: Petrinjski radio i Portal 53: http://portal53.hr/veselo-druzenje-malisana-clanova-gradanske-inicijative-moj-grad-sisak/