Kreativna radionica: Ukrašavanja staklenki salvetnom tehnikom

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Knjižnica i čitaonica Velika Ludina pozivaju sve zainteresirane umirovljenike i druge kreativce na kreativnu radionicu ukrašavanja staklenki salvetnom tehnikom koja će se održati dana 21. 3. 2018. (četvrtak) od 18 h u Knjižnici i čitaonici Velika Ludina.

Radni materijali su osigurani. Sa sobom ponesite dobru volju i osmjeh na prvi dan proljeća, pa ćemo zajedno s radošću dočekati novo godišnje doba koje donosi život i vedrinu. Ono što izradite na kreativnoj radionici – nosite se sobom. Radionicu vodi Višnja Jendričko.

Navedena aktivnost dio je projekta „MIG art“ kojeg provodi Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ s partnerima: Grad Sisak, Dom za starije i nemoćne osobe Sisak i Grad Popovača. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska.

Najava susreta: Petrinjski radio i Portal 53: http://portal53.hr/radionica-ukrasavanja-staklenki-salvetnom-tehnikom-u-velikoj-ludini/