O zaljubljenosti i ljubavi u Dječjoj knjižnici

Posted by | February 14, 2018 | kreativne radionice, Najave i događanja | No Comments

O lijepim životnim temama kao što su zaljubljenost i ljubav razgovaralo se u sklopu projekta NNNI- Nasilje nije naš izbor koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska.

Tako su učenici 1. a razreda Osnovne škole 22. lipnja iz Siska  predvođeni učiteljicom Sanjom Basta uz podršku učiteljice pripravnice Kristine Pančić sudjelovali u veseloj razgovaraonici o zaljubljenosti i ljubavi, slušali priču „Ljubavne muke našeg Luke“, iznosili svoja životna iskustva o simpatijama i ljubavima, crtali, a oni hrabriji i istinski zaljubljeni svoje kreativne i iznimno maštovite crteže darivali su svojim simpatijama. Na kraju svi sudionici u veseloj atmosferi osladili su se ukusnom čokoladnom tortom u obliku srca.

Djeca znaju što je ljubav i kako se ljubav njeguje, koje sve vrste ljubavi susrećemo u životu, te su u većoj mjeri osviješteni o važnosti ravnopravnosti spolova. Hvala svim učiteljicama i ravnateljici Osnovne škole 22. lipnja na aktivnoj suradnji.

Projekt NNNI – Nasilje nije naš izbor financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Nositelj aktivnosti je Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“, partneri na projektu su Grad Sisak, Općina Majur, Općina Lekenik, Narodna knjižnica i čitaonica Ivo Kozarčanin Hrvatska Dubica, a suradnik je Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak. Projekt će se provoditi tijekom školske/pedagoške godine 2017/18.

S nama su bili: Radio Sisak i Sisak.portal:

Razgovaraonica o zaljubljenosti

O zaljubljenosti i ljubavi u Dječjoj knjižnici

Petrinjski radio i Portal 53

O zaljubljenosti i ljubavi u Dječjoj knjižnici