Susret informiranja o projektu Stvori svoju priliku

Korisnice zaposlenice Programa zapošljavanje žena Zaželi projekta ŽENA – želim edukacijom nastaviti aktivno sudjelovale su susretu informiranja o projektu Stvori svoju priliku kojeg provodi Udruga za brigu o ženi i obitelji uz potporu Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike. Projekt je predstavila predsjednica ove udruga poslovna savjetnica Ksenija Babić-Klobučar. Na susretu je razgovarano o zaposlenosti i nezaposlenosti, samopoštovanju, aktivnom zauzimanju za sebe na tržištu rada, iskustvima bivanja zaposlenosti na Programu zapošljavanja žena Zaželi i sl. Poslovna savjetnica Babić-Klobučar sudionicama je podijelila majice, blokove i kemijske olovke s znakovima vidljivosti projekta Stvori svoju priliku, te Priručnik za osnaživanje i lakše snalaženje na tržištu rada.

Ovaj Priručnik je odlično osmišljen i sadrži mnoge teme značajne za aktivno sudjelovanje na tržištu rada, kao što su uvodne informacije, Prihvaćanje promjena, Moji talenti i vrijednosti, Vaši alati – swot analiza i smart cilj, Važnost dobre verbalne komunikacije, Test Koji je vaš stil komunikacije?, Što je poslovno umrežavanje ili business networking, Životopis – prvi kontakt s poslodavcem, Primjer životopisa, Samozapošljavanje – vaš izbor.

Udruga za brigu o ženi i obitelji predvođena predsjednicom Ksenijom Babić-Klobučar prijavila je Program zapošljavanja žena Zaželi financiran iz faze II. s planom zapošljavanja 15 dugotrajno nezaposlenih žena, pa je ovo bila prilika i za informiranje o budućim mogućnostima zapošljavanja na projektnim aktivnostima.

Gospođa Babić-Klobučar zainteresiranima je dala svoje kontakte (e-mail i broj mobitela), te će tako biti dostupna za upite i suradnju s našim korisnicama zaposlenicama kojima ugovor o radu na određeno vrijeme na aktivnostima Programa zapošljavanja žena Zaželi završava s danom 30. lipnja 2020. godine.

Susret je bio odlična prilika za upoznavanje s vrlo zanimljivim projektom, ali i novo povezivanje na putu mogućeg budućeg zapošljavanja. Zahvaljujemo gospođi Kseniji Babić-Klobučar na današnjem susretu i svim dobivenim informacijama.