Susret projekta SPAS (Sigurnost-podrška-asistencija-samopouzdanje) u Udruzi Invalida rada grada Siska

Posted by | May 15, 2022 | Najave i događanja, Radni sastanak | No Comments

Hvala Udruzi invalida rada grada Siska i marljivim ženama zaposlenima na Programu Zaželi pod nazivom „Zaželi u Sisku“ na gostoprimstvu, te sudjelovanju na susretu projekta SPAS koji je vodila koordinatorica projekta dr. sc. Daša Poredoš Lavor. Socijalne usluge i psihosocijalna podrška u zajednici značajne su teme koje je potrebno nadalje razvijati i unapređivati kako bi korisnici dobili što kvalitetnije i cjelovitije usluge u svome domu, jer izvaninstitucionalna skrb donosi mnoge dobrobiti i pojedincima koji usluge primaju, ali i društvu u cjelini. Radujemo se novim susretima podrške i suradnje.

Nositelja aktivnosti projekta SPAS (Sigurnost-podrška-asistencija-samopouzdanje) je Udruga za zaštitu i promicanje prava osoba treće životne dobi, u partnerstvu s Građanskom inicijativom „Moj grad Sisak“ i Udrugom EKS – ekološko-kulturna scena iz Hrvatske Kostajnice.

Projekt je dio aktivnosti Poziv na dostavu projektnih prijedloga Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, a sufinancira Europska unija iz ESF i Ureda za udruge Vlade RH.