Važna obavijest o stanju naše udruge

Posted by | January 08, 2021 | Mediji o nama, Najave i događanja | No Comments

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ koja je djelovala u privatnom stanu predsjednika udruge, stradala je u potresima – zajedno sa domom predsjednika i njegove obitelji. Gotovi svi članovi Izvršnog odbora udruge doživjeli su oštećenje imovine, a svi vrlo velik traumatski stres. Udruga do daljnjeg nema prostor za rad – djelujemo u pojedinim aktivnostima na terenu i pokušavamo pratiti i pisati nove projekte. Nije jednostavno – uz to što smo izgubili dom, izgubili smo osjećaj sigurnosti i kontrole nad našim životom.

Vjerujemo u neka bolja vremena. Zainteresirani smo za nove suradnje, projekte i umrežavanja. Pozivamo sve zainteresirane da nam se jave – možete kontaktirati tajnicu udruge i voditeljicu projekata udruge dr. sc. Dašu Pouredoš Lavor putem e-mail-a: dasa.poredos@sk.t-com.hr ili na mobitel: 098 376 414.

Na donjem linku možete pogledati i poslušati razgovor predsjednika udruge Tihomira Lavor s novinarkama Prvog programa HR – i tako vidjeti prikaz stanja.

https://www.facebook.com/prviprogramradija/videos/727010297925438

 

Zajedno smo jači i sve ćemo ovo preživjeti obogaćeni za još jedno životno iskustvo koje će nam pomoći da budemo bolji ljudi …