Vidimo se na 11. Sajmu udruga i ustanova

Posted by | September 24, 2020 | Najave i događanja | No Comments

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ bit će aktivna sudionica 11. Sajma udruga i ustanova.

Agencija lokalne demokracije Sisak i Zajednica sportskih udruga grada Siska u suradnji s Bodybuilding klubom Sisak, Gradom Siskom i Turističkom zajednicom Sisak organizira 11. Sajmu udruga i ustanova koji će se održati 26. rujna 2020. godine na sisačkoj šetnici uz Kupu s početkom u 10:00 sati s predviđenim trajanjem do najduže 13:00 sati.

Sajam se održava u okviru nacionalne manifestacije “Hrvatska volontira 2020.” i Dana otvorenih vrata udruga.

Tijekom Sajma predstavit će se udruge i ustanove koje u svoj rad uključuju volontere te sportske i tehničke udruge s područja Siska i okolice, kako bi građanima predstavili svoj rad i motivirali ih da se uključe u brojne aktivnosti koje udruge i ustanove nude. Program je zamišljen na način da izlagači imaju interakciju s posjetiteljima na način da organiziraju radionice, izložbe i slično, a sportske udruge demonstraciju sportova i vještina na improviziranim borilištima.

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ informirat će građane o projektima koje provodi (Projekt Godine su samo broj II financiran je sredstvima Grada Sisak, a provodi se u partnerstvu s Narodnom knjižnicom i čitaonicom Vlado Gotovac u Sisku. Projekt SuPER – susreti podrške, edukacije i rada financiran je sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a provodi se u partnerstvu s Osnovnom školom „Braća Bobetko“ Sisak i Centrom za socijalnu skrb Sisak), prikazati kreativne uratke koji će se putem donacija moći preuzeti, te će ponudit sugrađanima mogućnost sudjelovanja u maloj kreativnoj radionici izrade ukrasnih privjesaka od recikliranih materijala koju će voditi Višnja Jendričko.

Vidimo se i družimo …