Povodom Međunarodnog dana volontera

Posted by | December 08, 2018 | Najave i događanja | No Comments

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ humanitarna je nevladina i volonterska udruga. Naši članovi i aktivisti uključeni su u razne volonterske aktivnosti – sukladno svojim mogućnostima. Volonteri u GIMG Sisak osobe su različite životne dobi i svi su spremni svoje znanje, vještine i vrijeme darivati onima kojima je upravo to potrebno.

Nekoliko godina za redom prijavljujemo naše istaknute volontere za prestižnu nagradu, zahvalu ili priznanje Volontera godine koje organiziraju Agencija lokalne demokracije (ALD) Sisak i Grad Sisak.

Ove godine Zahvalnicu za volontera godine dobila je naša volonterka Đurđica Krnjaić.

U razdoblju od 27. listopada 2017. do 26. listopada 2018. volonterka Đurđica Krnjaić je ostvarila 107 volonterskih sati. U Domu za starije i nemoćne osobe Sisak u volonterskim aktivnostima sudjelovala bi obično utorkom, srijedom i četvrtkom, a u GIMG Sisak petkom, odnosno u vrijeme informativno-prezentacijskih aktivnosti u zajednici. Redovito je sudjelovala u aktivnostima humanitarnog rada – prikupljanja i pružanja humanitarne pomoći. Čestitamo našoj Đurđici.

Čestitamo svim volonterima na dobivenim priznanjima. Zajedno možemo više.

Fotografije naših volonterskih aktivnosti mogu se vidjeti u Katalogu volonterskih aktivnosti za 2018. godinu „Rastemo zajedno“, kao i na izložbi postavljenoj u sisačkom Kazalištu 21.