Projekt Godine su samo broj II

Posted by | June 29, 2020 | Mediji o nama, Najave i događanja | No Comments

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ tijekom ove 2020. godine provodi projekt pod nazivom Godine su samo broj II koji je s 18 000 kuna financiran sredstvima Grada Siska. Na ovom projektu ostvarili smo djelomično zapošljavanje civilne stradalnice rata Višnje Jendričko. Partner na projektu je Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak. Partnerstvo se odlikuje suradnjom pri organiziranju i održavanju raznih susreta za djecu, mlade, srednjovječne i one malo starije povodom obilježavanja značajnih datuma u zajednici i u svrhu aktivnog provođenja slobodnog vremena. Knjižnice su oduvijek bile mjesta druženja, informiranja ljudi, stjecanja novih znanja, prijateljstva i tolerancija.

Za potrebe promidžbe i vidljivosti ovog projekta odlučili smo napraviti nešto konkretno i praktično, a to su straničnici koji će pomoći kako knjige ne bi imale uši. Potražite naše straničnike u svim odjelima sisačkih knjižnica.

Želimo vam lijepo i toplo čitalačko ljeto uz čuvanje knjiga upotrebom naših straničnika. Njegujmo knjige i prakticirajmo čitanje – uz knjigu nikada nismo sami, rastemo i razvijamo se kako bi bili bolji ljudi.

Hvala partnerima na suradnji. Veselimo se svakoj novoj zajedničkoj aktivnosti i susretu.

S nama je bio Radio Sisak i Sisak.portal: https://sisakportal.hr/projekt-gi-moj-grad-sisak-godine-broj-ii/?fbclid=IwAR3MFDZ2ebcJhV3LUxbakErjr9YtBbMJh5SK-bC0_0Cb8h3B_2QVXmCAAeY