Svečano potpisivanje ugovora „Zaželi – program zapošljavanja žena“

Svečano potpisivanje ugovora „Zaželi – program zapošljavanja žena“ održano je u Karlovcu, u srijedu, 30. svibnja 2018. godine.

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ zastupana po predsjedniku udruge Tihomiru Lavor danas je svečano potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. – 2020. Zajedno s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije.

Svrha ovog Ugovora je dodjela bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom „ŽENA – želim edukacijom nastaviti aktivno“ koji će nam omogućit zapošljavanje 10 dugotrajno nezaposlenih teže zapošljivih žena iz lokalne zajednice.

Obvezni partneri na ovom projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak i Centar za socijalnu skrb Sisak, a ostvareno je i partnerstvo s Gradom Siskom.

Ukupna vrijednost Projekta je 1.889.798,00 kuna. Projekt će se provoditi tijekom 27 mjeseci. Na projektu bit će zaposleno 10 dugotrajno nezaposlenih žena u nepovoljnom socijalnom položaju (npr. žene starije od 50 godina života, žene koje su osobe s invaliditetom i sl.). Projektne aktivnosti provodit će se s krajnjim korisnicima na širem području grada Siska (Sisak i okolna sela), te u selima Donje Posavine. Koordiatorica projektnih aktivnosti i administrativnih poslova bit će Jadranka Demonja, a voditeljica projekta dr. sc. Daša Poredoš Lavor – koju svi zainteresirani mogu kontaktirati na mobitel: 098 376 414.

Čeka nas veliki posao. Nastojat ćemo opravdati ukazano nam povjerenje. Hvala svima koji su bili uz nas, pomogli nam i bodrili nas – vaša podrška potrebna nam je i važna i dalje.

Na svečanom potpisivanju ugovora bili su Tihomir Lavor i Jadranka Demonja iz Građanske inicijative „Moj grad Sisak“. Pratite naše objave i budite informirani.