Pozivnica na Završnu i tiskovnu konferenciju

Pozivamo vas na našu Završnu i tiskovnu konferenciju koja slijedi nakon šest mjeseci provedbe Programa Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III, projekta ZAŽELI – podrška životu u sadašnjosti  – Kodni broj: UP.02.1.1.16.0173. Korisnik ovog projekta je Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“, a partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak i Hrvatski zavod za socijalni rad Područni ured Sisak.

Projekt je financiran u maksimalnom iznosu prihvatljivih troškova 494.000,00 kuna (65.565,07 €), uz stopu vlastitog sufinanciranja 0%. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt ostvaren je na temelju Zakona o uspostavi institucionalnog okvira za provedbu Europskih strukturnih i investicijskih fondova u RH u financijskom razdoblju 2014. – 2020. u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Pozivnica se nalazi u prilogu.

Na susretu ćemo putem riječi i slika pokazati kako je provedba tekla i s kojim smo se izazovima susretali.

Poželjno je potvrditi dolazak putem ovog e-mail-a, kao i broj sudionika iz vaše organizacije u svrhu organizacije susreta.

Radujemo se susretu sa svima vama.

S poštovanjem,

dr. sc. Daša Poredoš Lavor

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“

Mob: 098 376 414