Projekt Psihološka podrška roditeljima

Posted by | October 30, 2021 | Najave i događanja, Radni sastanak | No Comments

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ partner je na projektu pod nazivom Psihološka podrška roditeljima u prevladavanju stresa uzrokovanog potresom čiji je nositelj Udruga „KAS“ Sisak.

Projekt je financiran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Uz našu udrugu, partner ovog projekta je Centar za socijalnu skrb Sisak. Ciljana skupina projekta su roditelji djece s poteškoćama u razvoju, parovi između 30 i 50 godina života. Projekt će educirati i naučiti roditelje kako se nositi sa stresom, te će roditelji povećati svoju kvalitetu života kroz razne tematske radionice.

Ciljana skupina projekta su roditelji djece s poteškoćama u razvoju, parovi između 30 i 50 godina života. Projekt će educirati i naučiti roditelje kako se nositi sa stresom, te će roditelji povećati svoju kvalitetu života kroz razne tematske radionice.

Projekt smo uspješno predstavili u Općini Lekenik i Narodnoj knjižnici i čitaonici Lekenik, Knjižnici i čitaonici Sunja, te NKČ Vlado Gotovac Ogranak u Capragu.

Radujemo se novim zajedničkim aktivnostima.

letak 1

letak 2