Razgovaraonica u Knjižnici Caprag: Sve vrijednosti žene

Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Ogranak u Capragu i Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ organizirale su razgovaraonicu i kreativnu radionicu povodom Međunarodnog dana žena pod nazivom Sve vrijednosti žene. Razgovaraonicu u kojoj je bilo riječi o vrijednostima žene u svim segmentima života, osobitostima života žena nekada i sada, mogućnostima uskladbe i ostvarivanja prihvatljive ravnoteže obiteljskih i poslovnih obveza vodila je dr. sc. Daša Poredoš Lavor, koja sudionicima pročitala i dvije motivacijske priče. Kreativnu radionicu vodila je Jadranka Demonja, a izrađivan je ukrasni nakit – ogrlice i narukvice koje su sudionici ponijeli sa sobom. Uz osvježenje, pozitivno raspoloženje i dobro društvo brzo su prošla dva sata trajanja susreta.

Sudionici su potvrdili da im ovakvi susreti trebaju, da se osjećaju prihvaćeno i makar na trenutak rasterećeno briga iz svakodnevnog života. Slijedeći susret bit će u ponedjeljak 3. travnja 2023. s temom Uskrs.

Ova aktivnosti dio je projekta PAG – podrška aktivnom građanstvu II  koji je prijavljen za financiranje u 2023. godinu na Poziv za udruge od strane Grada Sisak.

S nama je bio Portal sisak.info: https://www.sisak.info/2023/03/08/razgovaraonica-u-knjiznici-caprag-sve-vrijednosti-zene/