Donatorski susret: Likovna kolonija „Za osmjeh više u blagdanskim danima“

Posted by | November 19, 2018 | Najave i događanja | No Comments

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“, Dom za starije i nemoćne osobe Sisak i PULS – Moslavački štrk

pozivaju vas na donatorski susret: Likovna kolonija „Za osmjeh više u blagdanskim danima“ koji će se održati u Domu za starije i nemoćne osobe Sisak (Sisak, O. Augusta 3) u subotu 24. 11. 2018. godine od  9 do 17 h.

Sažeti tijek donatorskog susreta u kojem mogu sudjelovati svi zainteresirani:

–              10.00 – 10.30 h Pozdravna riječ organizatora (D. Poredoš Lavor, R. Čakširan, M. Pukec Žigić)

–              11.00 – 12.00 h Mala likovna radionica za korisnike Doma i zainteresirane građane (zainteresirani korisnici  Doma i građani mogu se okušati u likovnom stvaralaštvu zajedno s umjetnicima)

–              11.00 – 13.30 h  Stvaranje likovnih djela – svi zainteresirani mogu pratiti proces stvaranja likovnih djela, razgovarati s umjetnicima, rezervirati sliku putem koje planiraju sudjelovati na donatorskom susretu i sl.

–              14.30 – 15.30 h Završavanje likovnih djela

–              15.30 – 16.30 h Prikupljanje donatorskih sredstva

–              16.30 – 17.00 h Informiranje o stanju prikupljenih donatorskih sredstava i završetak susreta

Svrha prikupljanja donatorskih sredstava je unapređenje kvalitete života korisnika i organizacija dočeka Nove godine za korisnike Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku.

Zajedno možemo više – pridružite nam se i učinimo nešto dobro za naše poštovane i drage umirovljenike i podarimo im osmjeh više u blagdanskim danima.

Navedena aktivnost dio je projekta „MIG art“ kojeg provodi Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ s partnerima: Grad Sisak, Dom za starije i nemoćne osobe Sisak i Grad Popovača. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska.