Radni sastanak korisnica zaposlenica na Programu Zaželi projektu ŽENA – želim edukacijom nastaviti aktivno

Posted by | October 27, 2019 | Najave i događanja, Radni sastanak, zazeli | No Comments

Korisnice zaposlenice na Programu Zaželi projektu ŽENA – želim edukacijom nastaviti aktivno svakog petka zajedno s voditeljicom i koordinatoricom projekta održavaju sastanke zaposlenika na kojima se razgovara o iskustvima s terena, planiraju aktivnosti za slijedeći tjedan, prorađuju emocije i dogovaraju zajednička djelovanja u zajednici. Ovi susreti pokazali su se značajnima za kvalitetu rada, organizaciju zajedničkih aktivnosti i podršku korisnicama zaposlenicama. Ovu praksu njegujemo od početka provođenja projekta, te ćemo s istom nastaviti i dalje.

Na ovom susretu korisnice zaposlenice su upoznate i s novom korisnicom zaposlenicom koja je zamjena za osobu koja je na dužem bolovanju.

Građanskoj inicijativi „Moj grad Sisak“ shodno prijavljenim projektnim aktivnostima na Programu zapošljavanja žena Zaželi, projektu ŽENA – želim edukacijom nastaviti aktivno koji je sufinanciran sredstva Europskog socijalnog fonda Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. (vrijednost projekta: 1.889.798,00 kuna) – omogućena je zapošljavanje 10 teže zapošljivih žena, koje putem ovog projekta kroz razne aktivnosti pružaju pomoć i podršku korisnicima na terenu u potrebi, a to su osobe starije životne dobi i osobe s invaliditetom, kako bi im svaki dan života učinile ljepšim, kvalitetnijim i sigurnijim. Zadovoljan i dovoljno motiviran radnik postiže bolje radne rezultate, a tako su zadovoljniji pruženim uslugama krajnji korisnici na terenu i radnik/ica osobno. Stoga je važno ulagati vrijeme i znanje u ljudske kapacitete.

Projekt ŽENA – želim edukacijom nastaviti aktivno provodi se od 1. lipnja 2018. do 31. kolovoza 2020. godine. Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak, Centar za socijalnu skrb Sisak i Grad Sisak.