I mi smo obilježili Valentinovo – dan ljubavi i zaljubljenih

Posted by | February 15, 2020 | Najave i događanja, Radni sastanak, zazeli | No Comments

Ljubav je osjećaj koji nas prati u svim fazama života, a razvijamo ga, doživljavamo – pružamo i dajemo svakog dana našeg života.

Tako smo na redovnom sastanku korisnica zaposlenica koji se održava petkom i mi obilježili Valentinovo – dan ljubavi i zaljubljenih.

Podsjetimo se, Građanskoj inicijativi „Moj grad Sisak“ shodno prijavljenim projektnim aktivnostima na Programu zapošljavanja žena Zaželi, projektu ŽENA – želim edukacijom nastaviti aktivno koji je sufinanciran sredstva Europskog socijalnog fonda Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. (vrijednost projekta: 1.889.798,00 kuna) – omogućeno je zapošljavanje 10 teže zapošljivih žena, koje putem ovog projekta kroz razne aktivnosti pružaju pomoć i podršku korisnicima na terenu u potrebi, a to su osobe starije životne dobi i osobe s invaliditetom, kako bi im svaki dan života učinile ljepšim, kvalitetnijim i sigurnijim.  Projekt ŽENA – želim edukacijom nastaviti aktivno provodi se od 1. lipnja 2018. do 31. kolovoza 2020. godine. Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak, Centar za socijalnu skrb Sisak i Grad Sisak.

Nazočnim korisnicama zaposlenicama voditeljica projekta dr. sc. Daša Poredoš Lavor podijelila je unikatna srca sačinjena od recikliranih materijala koja su sačinjena u kreativnim radionicama GIMG Sisak, a koja su radili umirovljenici i osobe s invaliditetom.

U daljnjem dijelu susreta razgovarano je o raznim vrstama ljubavi, osjećajima, važnosti podrške i razumijevanja u svim segmentima života.