Osmislili smo i pripremili informativno-edukativni audio-video uradak projekta Međugeneracijski dijalog

Posted by | May 03, 2020 | Mediji o nama, Najave i događanja | No Comments

Jedna od osobitosti projekta Međugeneracijski dijalog – put primarne prevencije nasilja u obitelji i društvu je izrada promotivnog spota (audio-video sadržaja) u svrhu promicanja prava osoba starije životne dobi, prevencije nasilja, odgovornog međugeneracijskog dijaloga, te aktivnog i zdravog starenja, koji je izrađen uz podršku i uslugu Petrinjskog radija i Portala 53. Ovaj audio-video materijal nastao je u vrijeme pandemije COVID-19 virusa, te je oblik informiranja, edukacije i podrške u kriznim vremenima, korištenjem suvremenih tehnologija i izvedbene umjetnosti.

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ zahvaljuje se svim sudionicima na aktivnom doprinosu pri stvaranju ovog audio-video uratka, kao i grupi Psihomodo Pop na dozvoli za korištenje pjesme. Uređivački tim čine Mario Gršić, mag. eoc. – novinar i direktor Petrinjskog radija i dr. sc. Daša Poredoš Lavor, voditeljica projekta.

Proizvodnja: Petrinjski radio, travanj 2020. godine – u doba epidemije Covid-19.

Sadržaj ovog spota isključiva je odgovornost Građanske inicijative „Moj grad Sisak“.

 

Prikaz najave uratka na Petrinjskom radiju i Portalu 53: http://portal53.hr/video-projekt-gi-mgs-medugeneracijski-dijalog-put-primarne-prevencije-nasilja-u-obitelji-i-drustvu/ 

Pregled audio-video uratka kao i preuzimanje i daljnje dijeljenje istoga u informativno-edukativne svrhe, te promociju projektnih aktivnosti moguće je putem link-ova koje navodimo:

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=-MPxWaV9Ggg

Kod : <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/-MPxWaV9Ggg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Projekt Međugeneracijski dijalog – put primarne prevencije nasilja u obitelji i društvu, financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Partneri na projektu su Dom za starije i nemoćne osobe Petrinja, Knjižnica i čitaonica Kutina i Općina Hrvatska Dubica.